Mendax Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar uzun zamandır bir MMORPG'ye başlamak istiyorum fakat güzel bir oyun bulamıyorum. Sizin bildiğiniz bol oyunculu MMORPG'ler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. TERA Online ve Blade&Soul dışında önerirseniz daha iyi olur.
Arkadaşlar uzun zamandır bir MMORPG'ye başlamak istiyorum fakat güzel bir oyun bulamıyorum. Sizin bildiğiniz bol oyunculu MMORPG'ler varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. TERA Online ve Blade&Soul dışında önerirseniz daha iyi olur.
ÖMER ÖLMEZ Hectopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Takip ettiğim bir kanaldır MULTİPLAYER bence bu videoda bulursun iyi oyunlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Takip ettiğim bir kanaldır MULTİPLAYER bence bu videoda bulursun iyi oyunlar.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 17 Temmuz 2017 #3 Elder Scrolls Online. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2017
Swacth12 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #4 Guild Wars 2.
S Stylines Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #5 Neverwinter. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2017