MMORPG türü için klavye önerisi

ugurc123

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Günde ortalama 2-3 saat WOW oynuyorum, mouse olarak Razer Naga Chroma kullanıyorum. Klavyem Logitech G103 idi ama kablosunun klavye ile birleştiği nokta aşırı ısınmadan eridi, nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim. Yeni alacağım klavye için fikirlerinizi almak istiyorum. Şu kriterlere bakıyorum;

1- Dayanıklılık: Çabuk bozulma nedeniyle bir kulaklık ve bir mouse değiştirdim, şimdi de klavyeyi değiştiriyorum. Sağlamlık takıntım oluşmuş durumda, kablosu yanmasın, tuşları çıkmasın vs.

Dayanıklılık dışında olmazsa olmaz kriterim yok. Macroları nadiren kullanıyorum, mekanik klavye bilgim yok olsa da olur olmasa da, ışıklı olması artı bir durum. Son olarak kablo takıntım oluştu wireless klavye de kullanabilirim, profesyonel oyuncu değilim. İşteyim şimdi, buradan çıkıp almaya gideceğim, ücret sınırım yok.

Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim önerin için. Önerdiğin klavye için yapılan incelemelerin sonuçları gayet olumlu. Razer stealth serisi de sessizliği açısından beğenilmiş, evde kullandığım için bu özellik cazip geldi. Makro tuşlarının olmaması belirgin bir dezavantaj değilse Razerı almayı düşünüyorum, fakat ne olursa olsun Corsair belirgin fark yaratır dersen Corsairi de alabilirim, tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…