K kadirr555 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Acaba Türkiye'de MMS kullanan var mı hala veya başka ülkelerde? MMS çok iyi bir şey aslında. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 3 Temmuz 2022 #2 Başka ülkeler kullanıyordur muhakkak, bizde wp aldı yerini.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 3 Temmuz 2022 #3 Mms paketi çoğu operatörde fiyat tarifesinde düzgün olmadığından SMS bana daha mantıklı geliyor. Okul başlamasına az bir vakit kala Whatsappı kalıcı sileceğim.(normalde hiç kullanmıyorum üniversite sınıf grubu sıkıntı çıkartıyor)
Mms paketi çoğu operatörde fiyat tarifesinde düzgün olmadığından SMS bana daha mantıklı geliyor. Okul başlamasına az bir vakit kala Whatsappı kalıcı sileceğim.(normalde hiç kullanmıyorum üniversite sınıf grubu sıkıntı çıkartıyor)
michaelfarradey Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir 3 Temmuz 2022 #4 Benim halam kullanmıyor. Başkalarınınkini bilemem. michaelfarradey dedi: Benim halam kullanmıyor. Başkalarınınkini bilemem. Genişletmek için tıkla... @pilavyer çok komikmişsin, başlığı düzenleyen kişiyi boykot edeceğine bir de bana atıyorsun. Yoksa başlığı düzenleyen sen misin ? Son düzenleme: 3 Temmuz 2022
Benim halam kullanmıyor. Başkalarınınkini bilemem. michaelfarradey dedi: Benim halam kullanmıyor. Başkalarınınkini bilemem. Genişletmek için tıkla... @pilavyer çok komikmişsin, başlığı düzenleyen kişiyi boykot edeceğine bir de bana atıyorsun. Yoksa başlığı düzenleyen sen misin ?
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 4 Temmuz 2022 #5 Ben hayatım boyunca hiç kullanmadım