MNG 6 aydır bir kargo peşinde

heisenrut

Decapat
Makaleler
1
MNG Kargo şubesinde kargom 5-7 iş günü bekledikten sonra sahipsiz kargo olarak tekniğe çekilen kargomu tekniğe çekildikten 2 gün sonra şubeye dilekçe yazıp kargomu talep ettim. Buraya kadar her şey normal fakat an itibarıyla dilekçe yazmamın üzerinden 6 ay 5 gün geçti bu süreç içerisinde 2, 3 haftada bir şubeye gittim müşteri hizmetlerini aradım hep geçiştirildim hep geçiştirildim. Neymiş depo büyükmüş de kargonun bulunması 1-2 ay sürermiş ya herhalde depo dedikleri bir çukur bu çukurun içine atıyorlar. Hayır böyle bile olsa kargonun bulunması 6 ay sürmez kargo ne yapıyor sizden mi kaçıyor anlamadım. Koskoca şirket sahipsiz kargoları depolama düzenimi yok hiç olmadı kargoları bölge bölge biriktirir o bölgeyi de aylık olarak bölersin bir talep geldiğinde hangi bölgeden hangi ay gelmiş ona göre gider ararsın neyse benim bu kargoyu teslim almam lazım. Bunu nasıl yapmam gerekiyor?
Bugün içerisinde Şikayetvar'a da şikayet yazacağım bir gelişme olursa yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür. Buradan tüm kullanıcılara sesleniyorum MNG hayatımda gördüğüm en leş kargo şirketidir uzak durmaya çalışın, İstanbul'dan Antalya'ya bir dosya gönderdim MNG ile kargoyu kaybetmişler birde telefon açıp özür diliyorlar Allah'tan çok önemli bir dosya değildi kopyasını alıp Yurtiçi ile gönderdim sorun çıkmadı.

MNG Kargo şubesinde kargom 5-7 iş günü bekledikten sonra sahipsiz kargo olarak tekniğe çekilen kargomu tekniğe çekildikten 2 gün sonra şubeye dilekçe yazıp kargomu talep ettim. Buraya kadar her şey normal fakat an itibarıyla dilekçe yazmamın üzerinden 6 ay 5 gün geçti bu süreç içerisinde 2, 3 haftada bir şubeye gittim müşteri hizmetlerini aradım hep geçiştirildim hep geçiştirildim. Neymiş depo büyükmüş de kargonun bulunması 1-2 ay sürermiş ya herhalde depo dedikleri bir çukur bu çukurun içine atıyorlar. Hayır böyle bile olsa kargonun bulunması 6 ay sürmez kargo ne yapıyor sizden mi kaçıyor anlamadım. Koskoca şirket sahipsiz kargoları depolama düzenimi yok hiç olmadı kargoları bölge bölge biriktirir o bölgeyi de aylık olarak bölersin bir talep geldiğinde hangi bölgeden hangi ay gelmiş ona göre gider ararsın neyse benim bu kargoyu teslim almam lazım. Bunu nasıl yapmam gerekiyor?
Bugün içerisinde Şikayetvar'a da şikayet yazacağım bir gelişme olursa yazarım.
Umarım bulunur. 😡😡

6 aydır nerdeydin kardeş? Daha yeni şikayetvar'a yazıyorsun ? :D Yanlış anlamayın da kargonuzu kaybetmiş ve sizi oyalıyor olabilirler mi ? :D Bu kadar süre geçecek ben Avrupa insan hakları mahkemesine bile başvururdum.

Şubeye gidiyorum minimum 2-3 ay diyor , müşteri hizmetlerini arıyorum sizi bilgilendireceğiz diyor zaten bir kapanma oluyor bir yasaklar oluyor derken sonuç bu geç kaldım :D bakalım.
Şikayetvar bir işe yaramaz ki 6 ay olmuş zaten. Sizin devlete şikayet etmeniz gerekiyor yoksa geçiştirip devam edicekler. Kargonuz bir satcıdan geldiyse ilk onunla konuşun öyle değilse direk dava açın.
Kargo benim bu dava işleri nasıl yürüyor
Süleyman - Şikayetvar

Şikayet linki bu destek olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı