MNG Kargo adreste blok no vermeyi unuttum

436077

Hectopat
Makaleler
4
Hepsiburada'dan 13.00 gibi sipariş verdim ve adresi kontrol ettiğimde blok numarasını (a, B, C...) Yazmadığımı fark ettim. Kargo şu an hazırlanıyor ve adres şu an değiştirilmiyor. Sadece aklıma takıldı, bir sorun olur mu? Kargo firması zaten belli bunu bahane etmezler umarım.

Bal gibi de ederler, ara müşteri hizmetlerini değiştir adresi yapacak başka bir şey yok.

Ürün büyük ihtimalle şubeye geri gider. Gidip siz alırsınız. Adamlar siz yazmadınız diye blok blok gezecek değiller.

dağıtımda evi bulamazlarsa büyük ihtimal oranın ilgili şubesi arayıp sizden bilgi isteyecektir fakat benim her zaman tercihim şubeden almak yakınsa almanızı öneririm değilse dediğim gibi ilgilenirler

Hocam sizin yaşadığınız yerde nasıl bilmiyorum fakat öyle durumlarda bizim burda kurye beni arıyor tarif ediyorum adama eğer öyle de bulamazsa aşağıya iniveriyorum. Sizde de öyle olacak büyük ihtimalle.

Hocam sizin yaşadığınız yerde nasıl bilmiyorum fakat öyle durumlarda bizim burda kurye beni arıyor tarif ediyorum adama eğer öyle de bulamazsa aşağıya iniveriyorum. Sizde de öyle olacak büyük ihtimalle.
Şube çok uzak. Ararlar galiba ama MNG Kargoya güvenemediğim için konuyu açtım.

Hocam Hepsi Burada'da satıcıya hemen mesaj atsanız daha iyi olur kendisi değiştirir en azından kargoyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Girişte güvenlik varsa teslim eder.

MNG Kargo da bir siparişimde evi karıştırmışlar sanırım kurye aramıştı cepten beni, sizi de arayabilir hangi blok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…