Bildiğiniz üzere öncesinde DHL, MNG Kargoyu satın almıştı. Şimdi ise 22 Mayıs 2025 itibarıyla artık DHL eCommerce olarak faaliyete devam edeceklerini söylediler.
MNG Kargo çok da kötü sayılmazdı ama DHL eCommerce olarak daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
İstanbul'da MNG çokta tercih edilmiyor gibi, PTT'den her türlü iyidir de. DHL şahsen bana daha çok güven veriyor, yurtiçi kargodan sonra en çok kullandığım kargolardan biri olacak sanırım.
MNG kargo diğer şehirleri bilmiyorum ama İstanbul'da müşteri memnuniyetsizliği ile dikkat çekiyor. Bende yerli firmaların yabancı ele geçmesinden taraf değilim ama işini iyi yapamıyorsan elin adamı gelir o işi alır elinden.
MNG kargo diğer şehirleri bilmiyorum ama İstanbul'da müşteri memnuniyetsizliği ile dikkat çekiyor. Bende yerli firmaların yabancı ele geçmesinden taraf değilim ama işini iyi yapamıyorsan elin adamı gelir o işi alır elinden.
Burada da devlet eli devreye girecek işte. Müşteri memnuniyetsizliklerini dikkate alıp firmaya destek verecek, gerekirse yaptırım uygulayacak kendini düzeltmesi açısından.
Yerli firmayı kur büyüt sonra git yabancıya sat. Bu şekilde büyüyemeyiz.
Burada da devlet eli devreye girecek işte. Müşteri memnuniyetsizliklerini dikkate alıp firmaya destek verecek, gerekirse yaptırım uygulayacak kendini düzeltmesi açısından.
Yerli firmayı kur büyüt sonra git yabancıya sat. Bu şekilde büyüyemeyiz.