K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #11 436077 dedi: Kargo evinize gelecek ve siz bu kodu görevli kişiye söyleyip alabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç haneli olacak bu kod? Watson dedi: Personel geldiği zaman soruyor o kodu. Geçen hafta MNG ile kargom geldi. Mesajda gelip alın diye bir ibare göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... KediAvcisi dedi: Kaç haneli olacak bu kod? Genişletmek için tıkla...
436077 dedi: Kargo evinize gelecek ve siz bu kodu görevli kişiye söyleyip alabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç haneli olacak bu kod? Watson dedi: Personel geldiği zaman soruyor o kodu. Geçen hafta MNG ile kargom geldi. Mesajda gelip alın diye bir ibare göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... KediAvcisi dedi: Kaç haneli olacak bu kod? Genişletmek için tıkla...
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 29 Nisan 2023 #12 4 haneli. KediAvcisi dedi: Kaç haneli olacak bu kod? Genişletmek için tıkla...
K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #13 Watson dedi: 4 haneli. Genişletmek için tıkla... Tamam aldımda adam kapıya koydu gitti? neyse işime gelir
Watson dedi: 4 haneli. Genişletmek için tıkla... Tamam aldımda adam kapıya koydu gitti? neyse işime gelir
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 29 Nisan 2023 #14 KediAvcisi dedi: Tamam aldımda adam kapıya koydu gitti? Neyse işime gelir Genişletmek için tıkla... 10 tane kargo geldiyse belki ikisinde sormuşlardır. Hep verip gittiler. Kargocular sizi tanımaya başladıysa genelde sormuyorlar.
KediAvcisi dedi: Tamam aldımda adam kapıya koydu gitti? Neyse işime gelir Genişletmek için tıkla... 10 tane kargo geldiyse belki ikisinde sormuşlardır. Hep verip gittiler. Kargocular sizi tanımaya başladıysa genelde sormuyorlar.
K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #15 Watson dedi: 10 tane kargo geldiyse belki ikisinde sormuşlardır. Hep verip gittiler. Kargocular sizi tanımaya başladıysa genelde sormuyorlar. Genişletmek için tıkla... Kk son olarak bir şey soracağım ama Ben Papara hesabımı kapatsam. Ve aynı telefonla yenden açsam eski hesaptakiler geri gelir mi? Ör. Para, Papara kartlarım ve benden yenden onaylı hesap doğrulaması ister mi?
Watson dedi: 10 tane kargo geldiyse belki ikisinde sormuşlardır. Hep verip gittiler. Kargocular sizi tanımaya başladıysa genelde sormuyorlar. Genişletmek için tıkla... Kk son olarak bir şey soracağım ama Ben Papara hesabımı kapatsam. Ve aynı telefonla yenden açsam eski hesaptakiler geri gelir mi? Ör. Para, Papara kartlarım ve benden yenden onaylı hesap doğrulaması ister mi?