MNG Kargo hakkında düşündükleriniz

370335

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar MNG Kargo hakkında düşüncelerinizi merak ettğimden açtım. İlk kendim belirteyim tek kelimeyle rezalet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar MNG Kargo hakkında düşüncelerinizi merak ettğimden açtım. İlk kendim belirteyim tek kelimeyle rezalet.
Bizim burada iyi ya eskiden kötüydü kavga edince baya yumuşadılar müdürü falan değişti şuan memnunum.

Ankara'da yaşıyorum. Corsair 4000D Airflow kasam o kargoyla geldi. Köpükleri kırık dı fakat bir sorun yoktu kasada ve aldığım günün yarını geldi yani normal diyebilirim.

Mahalle bakalı gibi iş yapan kargoları canları isteyince getiren bir şirket her şey kafalarına göre yani kabul edersen.

Kolaygelsin ve agt dışındaki tüm firmalar bana göre çöptür çöpten farkları yoktur. Mng, aras gibi çoğu firma kargolarımı 4-5 günde getirdiğinden dolayı artık Amazon'dan başka sitelerden alışveriş yapmamayı tercih ediyorum hele hele mng tam bir rezalet 22 günde geldi kargom sanarsınız Çin'den gemi ile geliyor ya yürüyerek getirsen 22 gün sürmezdi

Benim de görüşlerim olumsuz. Bir keresinde 15 kg kedi maması almıştım. Apartman kapısının önüne atıp gitmişler, tesadüfen gördüm. Tamam kapıya çıkarmadınız da en azından bir telefon açın kargoyu bıraktık diye. Biri alıp gitse ne olacak?

benim ismimden başka birine vermişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…