A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar MNG Kargo'yla iade yapıyorum ürün yanlış geldi. Gittim gişede kıza verdim kargo kodunu söyledim. İsmimi onayladı bende tamam mı diye sordum. Tamam deyince de gittim ama uygulamada hala kargoya verilecek olarak gözüküyor?
Arkadaşlar MNG Kargo'yla iade yapıyorum ürün yanlış geldi. Gittim gişede kıza verdim kargo kodunu söyledim. İsmimi onayladı bende tamam mı diye sordum. Tamam deyince de gittim ama uygulamada hala kargoya verilecek olarak gözüküyor?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Sisteme daha geçmemişlerdir hocam.
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #3 MRainb0w dedi: Sisteme daha geçmemişlerdir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar sürer? Çok fazla internet alışverişi yapmıyorum da bir şey olur diye korktum.
MRainb0w dedi: Sisteme daha geçmemişlerdir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar sürer? Çok fazla internet alışverişi yapmıyorum da bir şey olur diye korktum.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 26 Temmuz 2023 #4 Kaç gündür böyle?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 AhmetAk12 dedi: Hocam ne kadar sürer? Çok fazla internet alışverişi yapmıyorum da bir şey olur diye korktum. Genişletmek için tıkla... Hocam sürse sürse 1-2 saat sürer diye tahmin ediyorum. Kargoya verdiyseniz ve işlemler onaylandıysa dert etmenize gerek yok.
AhmetAk12 dedi: Hocam ne kadar sürer? Çok fazla internet alışverişi yapmıyorum da bir şey olur diye korktum. Genişletmek için tıkla... Hocam sürse sürse 1-2 saat sürer diye tahmin ediyorum. Kargoya verdiyseniz ve işlemler onaylandıysa dert etmenize gerek yok.
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #6 SHYAH dedi: Kaç gündür böyle? Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2 saat oldu.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 26 Temmuz 2023 #7 AhmetAk12 dedi: Hocam daha 2 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Saniyesinde nasıl sisteme geçsin aga sisteme 2 gün sonra geçtiği oluyor bazen defalarca mng den iade yaptım.
AhmetAk12 dedi: Hocam daha 2 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Saniyesinde nasıl sisteme geçsin aga sisteme 2 gün sonra geçtiği oluyor bazen defalarca mng den iade yaptım.
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #8 SHYAH dedi: Saniyesinde nasıl sisteme geçsin aga sisteme 2 gün sonra geçtiği oluyor bazen defalarca MNG'den iade yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam arasdan da iade yaptım 2-3 kere onda anında geçiyordu o yüzden sordum.
SHYAH dedi: Saniyesinde nasıl sisteme geçsin aga sisteme 2 gün sonra geçtiği oluyor bazen defalarca MNG'den iade yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam arasdan da iade yaptım 2-3 kere onda anında geçiyordu o yüzden sordum.
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #9 MNG'ye iade kargosu verdim. Gözükmüyor. Ne yapmalıyım?