preail Zeptopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Dostlar az önce MNG Kargo ile kapıda ödemeli kargo geldi. Kargo içeriğine bakıldığında dolandırıldım. İade yaptığımda paramı geri verirler mi?
Dostlar az önce MNG Kargo ile kapıda ödemeli kargo geldi. Kargo içeriğine bakıldığında dolandırıldım. İade yaptığımda paramı geri verirler mi?
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Aralık 2021 #2 Hangi siteden aldıysan canlı desteğine yaz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.151 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Aralık 2021 #3 Instagram veya Whatsapp'tan alışveriş yaptıysan iade edemezsin.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 20 Aralık 2021 #4 Nereden aldığınıza bağlı. Instagram'dan mı satın aldınız?
preail Zeptopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #5 AidenPearce dedi: Nereden aldığınıza bağlı. Instagram'dan mı satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden ulaştılar ürünü almazsanız dava açacağız denildi bende enayi gibi inandım aldım.
AidenPearce dedi: Nereden aldığınıza bağlı. Instagram'dan mı satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden ulaştılar ürünü almazsanız dava açacağız denildi bende enayi gibi inandım aldım.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 20 Aralık 2021 #6 preail dedi: Telefon üzerinden ulaştılar ürünü almazsanız dava açacağız denildi bende enayi gibi inandım aldım. Genişletmek için tıkla... Dostum ürünü nerden satın aldın onu soruyorum. Instagram'mı, WhatsApp'mı, Letgo'mu, Sahibinden'mi neresi?
preail dedi: Telefon üzerinden ulaştılar ürünü almazsanız dava açacağız denildi bende enayi gibi inandım aldım. Genişletmek için tıkla... Dostum ürünü nerden satın aldın onu soruyorum. Instagram'mı, WhatsApp'mı, Letgo'mu, Sahibinden'mi neresi?
preail Zeptopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #7 AidenPearce dedi: Dostum ürünü nereden satın aldın onu soruyorum. Instagram'mı, WhatsApp'mı, Letgo'mu, sahibinden'mi neresi? Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden ulaştılar diyorum herhangi bir platform yok.
AidenPearce dedi: Dostum ürünü nereden satın aldın onu soruyorum. Instagram'mı, WhatsApp'mı, Letgo'mu, sahibinden'mi neresi? Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden ulaştılar diyorum herhangi bir platform yok.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 20 Aralık 2021 #8 preail dedi: Telefon üzerinden ulaştılar diyorum herhangi bir platform yok. Genişletmek için tıkla... Ustam neden önceden gelip sormadın bize ?
preail dedi: Telefon üzerinden ulaştılar diyorum herhangi bir platform yok. Genişletmek için tıkla... Ustam neden önceden gelip sormadın bize ?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #9 Biri sizi durup dururken aradı ve bir şey mi sattı yani?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 20 Aralık 2021 #10 JustNobody dedi: Biri sizi durup dururken aradı ve bir şey mi sattı yani? Genişletmek için tıkla... Hayır olay adresi ve telefonu nereden biliyorlar hadi bildiriler ne diye dava açacaklar hadi açtılar nasıl haklı çıkacaklar. Çok garip .
JustNobody dedi: Biri sizi durup dururken aradı ve bir şey mi sattı yani? Genişletmek için tıkla... Hayır olay adresi ve telefonu nereden biliyorlar hadi bildiriler ne diye dava açacaklar hadi açtılar nasıl haklı çıkacaklar. Çok garip .