X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #11 382019 dedi: Ben hep ekstradan mesai yaptıklarını görüyordum bi' aralar, geçebilir. Geçmeme ihtimali de mevcut, Aras bir keresinde ertesi güne ertelemişti kargomu dağıtım saatleri bitti diye. Öyle bir şey yok. Erteleme imkanları mevcut. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya baktığım zaman hala dağıtımda gözükmesi normal mi? Ürün geldi teşekkürler ilgilenenler için. Son düzenleme: 20 Nisan 2024
382019 dedi: Ben hep ekstradan mesai yaptıklarını görüyordum bi' aralar, geçebilir. Geçmeme ihtimali de mevcut, Aras bir keresinde ertesi güne ertelemişti kargomu dağıtım saatleri bitti diye. Öyle bir şey yok. Erteleme imkanları mevcut. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya baktığım zaman hala dağıtımda gözükmesi normal mi? Ürün geldi teşekkürler ilgilenenler için.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 20 Nisan 2024 #12 Xboxcu dedi: Uygulamaya baktığım zaman hala dağıtımda gözükmesi normal mi? Ürün geldi teşekkürler ilgilenenler için. Genişletmek için tıkla... Evet, ekstradan mesai yapmışlardır.
Xboxcu dedi: Uygulamaya baktığım zaman hala dağıtımda gözükmesi normal mi? Ürün geldi teşekkürler ilgilenenler için. Genişletmek için tıkla... Evet, ekstradan mesai yapmışlardır.