furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Trendyol üzerinden bir ürün aldım fakat ürün yanlış geldiği için değiştirme talep ettim. MNG Kargo üzerinden gonderecegim ama şube çok uzakta MNG Kargo kurye çağır hizmetiyle kapıdan kargoyu iade etsem bir ücret talep ederler mi?
Trendyol üzerinden bir ürün aldım fakat ürün yanlış geldiği için değiştirme talep ettim. MNG Kargo üzerinden gonderecegim ama şube çok uzakta MNG Kargo kurye çağır hizmetiyle kapıdan kargoyu iade etsem bir ücret talep ederler mi?
Vicefly35 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #2 Yok etmezler satıcı kaynaklı bir hata.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 15 Ekim 2024 #3 Vicefly35 dedi: Yok etmezler satıcı kaynaklı bir hata. Genişletmek için tıkla... Etmezler.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #4 Ben kaç defa eve kurye çağırma sistemi kullandım farklı markaların, 1 Allah'ın kulu gelmedi.
furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Ben kaç defa eve kurye çağırma sistemi kullandım farklı markaların, 1 Allah'ın kulu gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende daha önce sadece Trendyol Express üzerinden çağırdım hızlı bir şekilde gelmişlerdi
Cheese Wizzard dedi: Ben kaç defa eve kurye çağırma sistemi kullandım farklı markaların, 1 Allah'ın kulu gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende daha önce sadece Trendyol Express üzerinden çağırdım hızlı bir şekilde gelmişlerdi