nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #1 Pazartesi günü evde değildim kargoyu alamadım, şubeye dönmüş. Yarın sabah 8:30 gibi açılacakmış. 9:30-10 gibi gitsem şubeye kargo geri döner mi?
Pazartesi günü evde değildim kargoyu alamadım, şubeye dönmüş. Yarın sabah 8:30 gibi açılacakmış. 9:30-10 gibi gitsem şubeye kargo geri döner mi?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.386 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 26 Haziran 2024 #2 nickimi kedi7 dedi: Pazartesi günü evde değildim kargoyu alamadım, şubeye dönmüş. Yarın sabah 8:30 gibi açılacakmış. 9:30-10 gibi gitsem şubeye kargo geri döner mi? Genişletmek için tıkla... Iade işlemi başlatıldı diyorsa bu gece de dönebilir. Sen Pazartesi günü evde değilken veya Salı günü şubeyi arayıp bilgi verdin mi ki?
nickimi kedi7 dedi: Pazartesi günü evde değildim kargoyu alamadım, şubeye dönmüş. Yarın sabah 8:30 gibi açılacakmış. 9:30-10 gibi gitsem şubeye kargo geri döner mi? Genişletmek için tıkla... Iade işlemi başlatıldı diyorsa bu gece de dönebilir. Sen Pazartesi günü evde değilken veya Salı günü şubeyi arayıp bilgi verdin mi ki?
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Iade işlemi başlatıldı diyorsa bu gece de dönebilir. Sen Pazartesi günü evde değilken veya Salı günü şubeyi arayıp bilgi verdin mi ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum ki baktığımda hala "gönderi dağıtımda" yazıyordu bugün bilgi aldım.
Mert Can Urcan dedi: Iade işlemi başlatıldı diyorsa bu gece de dönebilir. Sen Pazartesi günü evde değilken veya Salı günü şubeyi arayıp bilgi verdin mi ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum ki baktığımda hala "gönderi dağıtımda" yazıyordu bugün bilgi aldım.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.386 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 26 Haziran 2024 #4 nickimi kedi7 dedi: Bilmiyordum ki baktığımda hala "gönderi dağıtımda" yazıyordu bugün bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... Yani kargoyu alamadığın zaman sana hiç bilgi gelmedi, kargo dağıtıma çıktı veya geldik evde yoktunuz v.b Telefon et sabah, şansını dene.
nickimi kedi7 dedi: Bilmiyordum ki baktığımda hala "gönderi dağıtımda" yazıyordu bugün bilgi aldım. Genişletmek için tıkla... Yani kargoyu alamadığın zaman sana hiç bilgi gelmedi, kargo dağıtıma çıktı veya geldik evde yoktunuz v.b Telefon et sabah, şansını dene.