L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Aralık 2021 #11 Conficker Belasi dedi: Kapatsın mng kayyum yaramadı... Genişletmek için tıkla... Öyle her işi doğru yapmayan çekip gitse ohoo...
Conficker Belasi dedi: Kapatsın mng kayyum yaramadı... Genişletmek için tıkla... Öyle her işi doğru yapmayan çekip gitse ohoo...
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #12 Hocam kargo firmaları genel olarak aynı, bir gün Yurtiçi Kargo'ya gitmiştim siparişimi teslim almak için bayağı erken gittim. Tırdan malları indirirken karpuz gibi birbirlerine atıyorlardı arada düşüyordu bazıları.
Hocam kargo firmaları genel olarak aynı, bir gün Yurtiçi Kargo'ya gitmiştim siparişimi teslim almak için bayağı erken gittim. Tırdan malları indirirken karpuz gibi birbirlerine atıyorlardı arada düşüyordu bazıları.
Fisikopat Kilopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 395 Makaleler 2 15 Aralık 2021 #13 Kargo sirketlerinin hepsi Venezuela standartlarinda hizmet veriyor. Firlatirken gogsunde yumusatma olayi bir tek Yurticinde var. Digerlerine gore daha iyi diyebiliriz yani. Digerleri kara ambar kamyoncular dernegi cikmasi firmalar.
Kargo sirketlerinin hepsi Venezuela standartlarinda hizmet veriyor. Firlatirken gogsunde yumusatma olayi bir tek Yurticinde var. Digerlerine gore daha iyi diyebiliriz yani. Digerleri kara ambar kamyoncular dernegi cikmasi firmalar.