MNG Kargo rezaleti

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
İyi günler, Şurada 40 yılın bir başı anneme hediye almayı düşündüm. FLO üzerinden 2 adet ayakkabı aldım cuma günü. Tahmini teslimat 26/03/2019 yazıyordu ve bugün mesaj geldi kargonuz şubemize ulaşmıştır tahmini teslimat 26/03/2019 tarihi yazıyordu. Bugün okuldan çıktım eve geliyorum ve apartmanın dış kapı merdivenlerinde FLO yazılı bir kutu gördüm. İlk başta dikkat etmedim hadi dedim apartmanın içerisine koyup sahibi alsın dedim ve kendi ismimi gördüm. Oturduğum bölge Beykoz ve Beykoz'un en kötü mahallelerinden biri. Buradaki kargom dışarıda idi hemen yolun kenarına koymuşlar ve eve çıkmamışlar veya mesaj-arama yapmamışlar idi hatta kargom çalınabilirdi dışarıda ayakkabı bıraksak alırlar. Bu durum beni aşırı derecede rahatsız etti ben bu sorumsuzluğu onlara nasıl ödetirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@TéQ10 normalde MNG'de de böyle bir şey yok kutuyu bırakıp gidelim şeklinde ama işte 5 parmağın 5'i bir olmuyor.

MNG Çağrı Merkezini arayın ve durumu anlatın, kargonun size geldiği şubeyi felan söyleyin, şikayetçi olun yapabileceğiniz başka bir şey yok sanırım.

Bu arada daireyi ve evi söylediğinize emin misiniz?
En azından posta kutusuna kağıt bırakmaları veya kapıya geldik yoktunuz kağıdı yapıştırmaları lazım değil mi?

Bu arada daireyi ve evi söylediğinize emin misiniz?
En azından posta kutusuna kağıt bırakmaları veya kapıya geldik yoktunuz kağıdı yapıştırmaları lazım değil mi?
Daire kapı numarasına kadar yazılı idi.
onu düşünmüyor değilim. Yarın bakalım siparişiniz teslimata çıktı diye bir mesaj gelirse o zaman kavga çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…