MNG kargo rezaleti

İncehesap araciligiyla 6000 TL'lik bir sistem aldim. Aradan 10 gun gectikten sonra kargoya verildi ve gectigimiz cumartesi gunu elime sadece ekran karti ve diger parcalarin kutusu elime gecti. Kasa gelmedi. Daha sonrasinda pazartesi yani bugun takip numarasi ile giris yaptığımda bulundugum sehirde transfer asamasinda gozukuyor ve en son dun guncelleme yapilmis. Ben de subeye gittigimde bu urun bugun bize geldi dediler su an aracta gun icerisinde teslim edilir dedi. Tamam deyip ise gittim. 6'ya kadar bekledikten sonra musteri hizmetlerini aradim ve 3 gundur transfer asamasinda olarak goruntuledi sizce bu kasa benim elime ne zaman gecer?

Dosya Ekleri

• 7433DE4F-6AA0-48B8-8233-BE59BB52ABC3.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Size bugün gelir dedi ise büyük ihtimâl yarın teslim alırsınız. Alırken kutuyu dışarıdan kontrol edin darbe vs açılma var mı? Yoksa 2. konu MNG kargo kasamı parçaladı olacak

Hahahahaha baktim evdekilere de soyledim iyice kontrol edin diye ekran karti saglam geldi ama kasa sorunlu bir alet umarim yamultmazlar.

Forumda hergünde bir kargo rezil oluyor yav

MNG şu an kargolar içinde sanırım bir de ARAS var en kötüleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…