MNG Kargo rezilliği

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz konu ile ilgili sorunum var. Hepsiburada üzerinden aldığım ürünü ayın 21'inde iade ettim. Ürün 2 kere dağıtıma çıktı. Tabii ki iade edilemedi. Şimdi fotoğrafta gördüğünüz gibi 25'ine kadar teslim edilemez ise iade edilecektir diyor. Kime iade edecekler, nasıl olacak bilgisi olan var mı? Iade bana olacak ise kargo parası verecek miyim? Bu arada Hepsiburada üzerinden talep oluşturdum. Hafta sonu sonuçlanacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-24-19-16-18.png
    144,5 KB · Görüntüleme: 111
MNG Kargo kargomu 4 gün dağıtıma çıkarmadı. Sonunda şubeden kendim aldım. Bir daha zorunlu kalmadığım sürece bu firmayı kullanmam.

Çarşamba akşamı sipariş verdiğim ürün bugün MNG Kargo ile ulaştı bana. Olay tamamen dağıtım yapan şubeyle ilgili firmayla değil bence.

Çarşamba akşamı sipariş verdiğim ürün bugün MNG Kargo ile ulaştı bana. Olay tamamen dağıtım yapan şubeyle ilgili firmayla değil bence.
Benim buradaki kargo şirketini kötüleme nedenim; firmanın şubeleri denetlememesi ve gereken önemi vermemesi. Yoksa insanlık hali. Illahaki kötüleri çıkar aralarından. Ama sen bu u değiştirmeyip kabullenirsen ben de nalet ederim be arkadaş.
Bir de elimden gelen bir şey yok. Kargoyu gönderen benim. Satıcı ürünü kendi teslim alabiliyor mu bilmiyorum. Şimdikik talep oluşturmaktan başka yapacak bir sey yok. Bu da bana koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…