MNG kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

fuNuf

Hectopat
Daha fazla  

Amazondan almış olduğum ürünler normalde çarşamba gelmesi gerekiyordu ama MNG sağ olsun geciktirdi.
Bir baktım mail gelmiş "Kargonuz dağıtıma çıktı" diye. Bugün teslim ederler mi bu saatte?
Amazon da bugün teslim edilecek yazmış.

Bana da aynısı olmuştu en yakın şubeye gidip bilgi alman gerekli yoksa belirtildiği tarihe kadar teslim edilmezse iade ediyorlar anında.

Bana da aynısı olmuştu en yakın şubeye gidip bilgi alman gerekli yoksa belirtildiği tarihe kadar teslim edilmezse iade ediyorlar anında.
9 km ileride şube. Hiç gidemem o kadar. İade olsun.
Ben evde olmadığım zaman gelip geri gitse tamam da ayın 30'unda saat 21:01'de dağıtıma çıkıyor ve ayın 1'inde almazsam iade olacakmış. Çok saçma.

Yok 7'den sonra kargo gelmez.
Neden saat 21:01'de dağıtıma çıktı olarak gözüküyor? Sistemsel bir sıkıntı mı acaba?

Aynen sistemsel sorundur.

Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bugün gelecek dedi şimdi konuştum. Önümüzdeki 75 dakikada gelirse haber veririm.
Durum güncellemesi:
Perşembe günü kargo gelmedi. Ben de cuma günü müşteri hizmetlerinden iade talebi oluşturdum. 2 saat sonra Amazon hesabıma iade gerçekleşeceği belirtildi. 2 saat sonra iade gerçekleşti. İadenin ardından yaklaşık 1 saat sonra MNG Kargo, kargoyu kapıya bırakıp zile basıp gitti. Durumu müşteri hizmetlerine anlattım. Müşteri hizmetleri kargo teslimatında mağduriyet yaşadığım için ürünleri hediye ettiler. İade edilen ücret de Amazon bakiyemde kaldı. Amazon <3.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…