Sportive ile iletişime geçtim. Onlar genel merkezlerine iletileceğini onların da MNG ile görüşeceklerini ona göre dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak çözümleyemediğim başka bir konu daha var.
"7 ) E-ticaret platformlarından yapılan gönderilerde, Kargo alıcısı, tazmin talebi için Gönderici ile irtibata geçmelidir. Kargo şirketi, e-ticaret platformlarının gönderilerine ilişkin alıcılara tazminat ödemesi yapmamaktadır. "
MNG'nin sitesinde böyle bir madde var. Bunun için MNG ile görüştüm. Ancak müşteri hizmetlerinde bir biz ödeyeceğiz bir gönderici parayı ödeyecek diye konuşuyorlar. Bir formu doldurun bize gönderin diyorlar. Başkası gerek yok paranızı gönderici tarafından alacaksınız diyor. Kaldım arada.
Şimdi mail geldi Sportive tarafından paranın iade edildiğini içeren bir mail. Baktım iade gelmiş para. Ben durumu anlayamadım. Neyse ki para geldi. Diyecek bir şey yok. Kimin sorumsuzluğu var bu durumda anlamadım.
Şimdi mail geldi. Ürün bedeli Sportive tarafından iade edildi diye. Ben bu olayı anlayamadım.