Mob farmı çalışır mı?

LLuser

Centipat
Daha fazla  
Biz agalarla bir farm yaptık, ama bence pek verimli değil. Onun yerine kendim için gizli bir farm yapmak istiyorum. farm
Verimli olur mu? Sonuçta karanlık deeğil moblar nasıl doğacak? Verimli olması için neler yapmalıyım. Farm öneriniz var mı?

Sürüm 1.21.6 valilla.
Sunucu: Aternos.
Spawnda mıyız: Hayır.

Karanlık olmamasının sebebi videodaki kişinin ''Fullbright'' kullanması. Oyunu hangi modda oynadığınızı söylemediğin için farmın verimli olup olmayacağını bilemem fakat farmın en üstündeki platform sayesinde mobların doğacağı yer karanlık oluyor ve moblar doğabiliyor. Farmı okyanusun üstüne yaparsan daha verimli olur.

2025-04-18_13.01.36_4K.png

Zamanında bende yapmıştım. Pek görünmüyor görüntüde ama. Bahsettiğiniz karanlık fullbrighdan kaynaklı. Normalde karanlık oluyor. Resimde gördüğün gibi okyanusun ortasına yap ve yapabilirsen aşağıdaki mağaraları ışıklandır iyice verimin artar. Verimliliğine gelirsek. Daha iyileri var fakat sizin ne kadar malzeme ihtiyacınız var pek de bilemeyiz. 1-2 saat AFK bırakırsanız 1 haftalık erzak çıkar tahminen. Fakat Aternos suncuunuz düşükse sunucuyu laglayabilir dikkatli olun farmları yaparken.

Karanlık olmamasının sebebi videodaki kişinin "fullbright" kullanması. Oyunu hangi modda oynadığınızı söylemediğin için farmın verimli olup olmayacağını bilemem fakat farmın en üstündeki platform sayesinde mobların doğacağı yer karanlık oluyor ve moblar doğabiliyor. Farmı okyanusun üstüne yaparsan daha verimli olur.

Normal modda oynuyoruz ama zor moda alacağız bugün, zor mod sayalım yani. Okyanusun üzerine yapacağım evet.

Eki Görüntüle 2528040

Zamanında bende yapmıştım. Pek görünmüyor görüntüde ama. Bahsettiğiniz karanlık fullbrighdan kaynaklı. Normalde karanlık oluyor. Resimde gördüğün gibi okyanusun ortasına yap ve yapabilirsen aşağıdaki mağaraları ışıklandır iyice verimin artar. Verimliliğine gelirsek. Daha iyileri var fakat sizin ne kadar malzeme ihtiyacınız var pek de bilemeyiz. 1-2 saat AFK bırakırsanız 1 haftalık erzak çıkar tahminen. Fakat Aternos suncuunuz düşükse sunucuyu laglayabilir dikkatli olun farmları yaparken.

Ultimate bir farm yapmak istemiyorum neticede 1-2 haftalık erzak yeterli olur.

Normal modda oynuyoruz ama zor moda alacağız bugün, zor mod sayalım yani. Okyanusun üzerine yapacağım evet.

Peki hocam, bu farmda kamp ateşi yerine yarım blok kullanabilir miyim, XP olarak da kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
Peki hocam, bu farmda kamp ateşi yerine yarım blok kullanabilir miyim, XP olarak da kullanmak istiyorum.

Hocam mobların düşeceği yeri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. O delikten duştükten sonra eti sizin kemiği bizim yani. Etrafınıda kapatabilirsiniz ama örümcekler sorun olabilir. Attığınız farmı bilmem ama düşerek ölüyorlarsa yüksekliği biraz daha yukarı almanız lazım, öyle direk ölmezler sizde kesip XPlerini alırsınız.

Yapabilirsiniz ancak bu sistemde çok mantıklı değil. Onun için daha iyi sistemler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı