Mob farmı çalışmıyor

AhmetKaradag1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Intel(R) Core(TM) i7-10870H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz
Ekran Kartı:Nvidia GTX 1650 ti 80 Watt
Ram:16 GB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki her şeyi yaptım ama adamda çalışıyor. Bende çalışmıyor. Farmın çatısına meşale koydum ama tam blok olduğu için ışığı geçirmiyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki her şeyi yaptım ama adamda çalışıyor. Bende çalışmıyor. Farmın çatısına meşale koydum ama tam blok olduğu için ışığı geçirmiyor diye biliyorum.

Bedrock'ta bazı farmlar çalışmıyor.

Okyanusun ortasına yapmanız lazım ve mob farmının üstüne ışık koymadan baya yukarı çıkıp platform yapıp AFK bırakın. Yine olmuyorsa yazın.

Okyanusun ortasına yapmanız lazım ve mob farmının üstüne ısık koymadan bayağı yukarı cıkıp platform yapıp AFK bırakın yine olmuyorsa yazın

Okyanusa yaptım ama AFK platformunu denemedim deneyip yazayım

Bedrock'ta bazı farmlar çalışmıyor.

Bedrock değil Java

Okyanusun ortasına yapmanız lazım ve mob farmının üstüne ışık koymadan bayağı yukarı çıkıp platform yapıp AFK bırakın. Yine olmuyorsa yazın.

50-60 blok yukarı çıktım ışık koymuyınca şatıda 5 mob doğuyorsa farmın içinde 1 mob doğuyor ışık koyunca hiç çıkmıyor ama adam videoda ışık kullanıyor

Son düzenleme:
Kanka bu farmın zaten verimi çok düşük saatlerce AFK kalman lazım boş bir farm git spawner ara daha iyi

KK boş değil önceden yapınca çalışıyordu

Kanka bu farmın zaten verimi çok düşük saatlerce AFK kalman lazım boş bir farm git spawner ara daha iyi.

Hocam biraz gözlemledim içeriye ışık giriyor sabah ama akşam girmiyor yarım blok da kullanmadım.

Son düzenleme:
Farmın SS'lerini atar mısınız hocam belki sizin gözünüzden kaçan bir kısım vardır.
hocam direk videodakinin aynısı hata yapmadım hiç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı