KÖPEK Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Ben MOBA'yla hiç arası olmayan sadece Allah ne verdiyse FPS oynayan biriyim. Sizce mekanik klavyeye para vermeye gerek var mı?
Ben MOBA'yla hiç arası olmayan sadece Allah ne verdiyse FPS oynayan biriyim. Sizce mekanik klavyeye para vermeye gerek var mı?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Aralık 2020 #2 Şart değil. Profesyonel olarak oynuyorsanız optik klavyeler işe yarayabilir.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #3 KÖPEK dedi: Ben MOBA'yla hiç arası olmayan sadece Allah ne verdiyse FPS oynayan biriyim. Sizce mekanik klavyeye para vermeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Başlıkta MOBA için mekanik klavye gerekir mi yazıyor ama burda MOBA ile hiç aranız olmadığı yazıyor. İlginç. Mekanik klavye olmasada olur. Çok fark yaratcağını düşünmüyorum.
KÖPEK dedi: Ben MOBA'yla hiç arası olmayan sadece Allah ne verdiyse FPS oynayan biriyim. Sizce mekanik klavyeye para vermeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Başlıkta MOBA için mekanik klavye gerekir mi yazıyor ama burda MOBA ile hiç aranız olmadığı yazıyor. İlginç. Mekanik klavye olmasada olur. Çok fark yaratcağını düşünmüyorum.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 29 Aralık 2020 #4 Olmasa da olur ancak olması her zaman bir artıdır.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 29 Aralık 2020 #5 Hayır gerek yok. 5 yıl boyunca Membrane klavye ile MOBA oynamış biri olarak söylüyorum.
KÖPEK Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 batuhan_n dedi: Başlıkta MOBA için mekanik klavye gerekir mi yazıyor ama burada MOBA ile hiç aranız olmadığı yazıyor. İlginç. Mekanik klavye olmasa da olur. Çok fark yaratcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben FPS yazmıştım düzelt deyince MOBA olarak düzeltmiş
batuhan_n dedi: Başlıkta MOBA için mekanik klavye gerekir mi yazıyor ama burada MOBA ile hiç aranız olmadığı yazıyor. İlginç. Mekanik klavye olmasa da olur. Çok fark yaratcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben FPS yazmıştım düzelt deyince MOBA olarak düzeltmiş