MobA için Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AaronScoot

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ailenize yeni katıldım. Neyse konuya geçeyim.
Yaza doğru yeni bir kasa toplamak istiyorum. MobA(Dota 2 HoN LoL) gibi oyunların yayınını yaparken takılma donma olmayacak bir şey istiyorum. BF4 Crysis 3 gibi oyunları ultrada açacak birşey istemiyorum çünkü PS4 ve PS3e sahibim konsolda oynamak daha zevkli geliyor ayrıca benim eski Micro ATX anakartlı kasam var sizce ona mı sıfırdan micro ATX anakart v.s alayım mı yoksa sıfırdan mı kasa alayım?Bütçem 1000-1200 TL arası zaten 2 sene sonra üniversiteye geçeceğim için çok fazla harcamak istemiyorum şimdiden teşekkürler.
Edit:HDD ve Monitör hariç

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ailenize yeni katıldım.Neyse konuya geçeyim.
Yaza doğru yeni bir kasa toplamak istiyorum MobA(Dota 2 HoN LoL) gibi oyunların yayınını yaparken takılma donma olmayacak birşey istiyorum BF4 Crysis 3 gibi oyunları ultrada açacak birşey istemiyorum çünkü PS4 ve PS3e sahibim konsolda oynamak daha zevkli geliyor ayrıca benim eski Micro ATX anakartlı kasam var sizce ona mı sıfırdan micro ATX anakart v.s alayım mı yoksa sıfırdan mı kasa alayım?Bütçem 1000-1200 TL arası zaten 2 sene sonra üniversiteye geçeceğim için çok fazla harcamak istemiyorum şimdiden teşekkürler.
Edit:HDD ve Monitör hariç

Eski kasanı kullanabilirsin ama içindeki POWER kaç WATT ve eski parçalarını da söylersen iyi olur bütün parçaları sıfırdan alman lazım öneride bulunuruz.

350 W yeni PSU alacağım zaten kesin orası eski kasamı kullanmamda sorun olmaz yani dimi? HD7790 yada GTX650Ti sığar mı ?

Arkadaşlar; sitede 1 aydan uzun süre sonra alınacak sistem konusu açmanın yasak olması, tamamen sizin için düşünülmüş bir uygulamadır. Her an büyüyen ve gelişen teknoloji dünyası içinde, bir ay sonra satın alacağınız sistemi bu günden toplamak büyük bir hata olur. Çünkü piyasa içerisinde fiyatlar ve ürünlerin, yeni çıkan ürünler sonucu, fiyatlarının ve performanslarının değişmesi söz konusudur.

Kendinin ve değerli arkadaşlarımın zamanını daha fazla tüketmemen için konuyu kapatıyorum.

Güncel sistem tavsiyeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı