Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 22 Eylül 2021 #1 Mobil 1650 Ti ile 1650 arasında çok fark var mı? Mesela ben anlayacağım örnek ile; Diğer tüm donanımları ve şartları aynı olan iki bilgisayarda CS:GO FPS'de ne kadar fark olur?
Mobil 1650 Ti ile 1650 arasında çok fark var mı? Mesela ben anlayacağım örnek ile; Diğer tüm donanımları ve şartları aynı olan iki bilgisayarda CS:GO FPS'de ne kadar fark olur?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO'yu bilmiyorum ama bu videoda diğer oyunlarda aralarındaki FPS farkı var. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO'yu bilmiyorum ama bu videoda diğer oyunlarda aralarındaki FPS farkı var.