Mobil Ağ hatası

Eray Yoldaş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Birkaç gündür Samsung Galaxy S4 mini Android yüklü telefonumdan kimi arasam 'Mobil Ağ Hatası' diyor.
Sim'i çıkarıp taktığımda bildirime 'No sim kart Detected' uyarısı gelmekte. Ve bu aralar telefon bana çok lazım .
Mesaj yazan,yazmayan herkese teşekkürler

Aynen abi kore malı. (Çakma Kaba mı kaçar?)

Açıkçası Çakma telefon yani
Servise götürmek pek mümkün değil. Çünkü telefonun bir garantisi bile yok

Açıkçası Çakma telefon yani
Servise götürmek pek mümkün değil. Çünkü telefonun bir garantisi bile yok
Malesef Çakma telefonlarda bu olay sık görülüyor.
İsterseniz siz yinede bir telefoncuya gösterin, onlar bir yolunu bulacaktır (im. adresi filan).

Bende İphone 5s vardır oda internet hatası oyun hatası bir çok hata veriyodu arama hatası çok hata verdi bende kendim kurdum şuan hiç bir sorunu yok bi servise göstermen lazım genede

@er36po veMuhammet Yusuf Karadeniz ,abiler. Allah razı olsun. İlgilendiniz. Dediklerinizi göz önüne alacağım .
Teşekkürler.

Abiler konuyu hortlattım kusura bakılmasın. Şimdi benim Çakma s4 mini telefonuma 2 -3 gün önce format atmıştım . Bu nedenle İMEİ no'su silinmiş. İmei numarasını değiştiricem. Elimde Nokia 3310 var bu imei'yi kullanacağım . Lakin #06#'yi tuşlasam da ekrana "Unkkown Aplication" uyarısı geliyor. 3310'un imei numarasını nasıl öğrenebilirim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…