D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2020 #1 Telefonlar yanyana ikisinin hattı Türk Telekom altta hiçbir şey açık değil. Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Huawei P Smart 2018. Bu farkın sebebi nedir? Defalarca yaptım aynı testi. Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2020 Xiaomi neden yavaş? Böyle sorunları olduğunu bilseydim almazdım.
Telefonlar yanyana ikisinin hattı Türk Telekom altta hiçbir şey açık değil. Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Huawei P Smart 2018. Bu farkın sebebi nedir? Defalarca yaptım aynı testi. Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2020 Xiaomi neden yavaş? Böyle sorunları olduğunu bilseydim almazdım.
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2020 #2 Xiaomi'nin sitesinde hız İSS ve bölgeye göre değişebilir diyor. Yoksa note 8 pro'da WİFİ 5 ve Lte cat.6 var . Frekanslar tam uyuşmuyor olabilir. Artı 0 Eksi
Xiaomi'nin sitesinde hız İSS ve bölgeye göre değişebilir diyor. Yoksa note 8 pro'da WİFİ 5 ve Lte cat.6 var . Frekanslar tam uyuşmuyor olabilir.
KS KS D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2020 #3 Mistofaşo lancer evo dedi: Xiaomi'nin sitesinde hız İSS ve bölgeye göre değişebilir diyor. Yoksa note 8 pro'da WİFİ 5 ve Lte cat.6 var . Frekanslar tam uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil İnternette diyorum ben ama Artı 0 Eksi
Mistofaşo lancer evo dedi: Xiaomi'nin sitesinde hız İSS ve bölgeye göre değişebilir diyor. Yoksa note 8 pro'da WİFİ 5 ve Lte cat.6 var . Frekanslar tam uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil İnternette diyorum ben ama