Mobil bankacılık kullanmak güvenilir mi?

YedekOyuncu

Femtopat
Mobil bankacılık hiç kullanmadım hep evde bilgisayardan tarayıcıdan giriyorum internet bankacılığına. Aslında hem bilgisayarda, hem telefonda antivirüs programım var lakin telefona mobil bankacılık kursam mı emin olamadım. Çok pratik iyi olur telefonda olması lakin güvenlik konusunda şüphem oluştu.

Aslında mobil bankacılık kullanıp telefonu 'cihaz tanımlamasından' kaydedip öyle kullanmak aslında daha güvenilir değil midir? Mobil bankacılık kullanmalı ve cihaz tanımlanması mı yapmalıyım daha iyi güvenlik için? Bir de antivirüs programımda şifreleme var, uygulamaya özel şifre koysam ve telefonu kaybetsem bile hem telefonda şifre olur, hem de uygulama için ayrıca özel şifre olur, böyle de iyi değil mi?

İşte ben de kullanıyorum da bilgisayardan ve tarayıcıdan giriyordum hep.

Çoğu kişi kullanıyor galiba. Bir de bu cihaz tanımlaması falan da yapmışsınızdır o zaman değil mi, böyle daha da güvenli olur galiba? Benim antivirüs programında uygulamalara özel şifre koyma özellliği de var, daha hiç kullanmadım bu özelliği gerek duymadım ama var.

Çoğu kişi kullanıyor galiba. Bir de bu cihaz tanımlaması falan da yapmışsınızdır o zaman değil mi, böyle daha da güvenli olur galiba? Benim antivirüs programında uygulamalara özel şifre koyma özellliği de var, daha hiç kullanmadım bu özelliği gerek duymadım ama var.
Hangi banka ¿ kullanıyorsunuz

İsdedigin kadar onlem al :) APK uygulama veya kaçak sitelerden filim ve uygulama yuklersen korsanlara kapı açarsın :) bilmediğim link ler de dahil.

Bankalar otomatik cihaz tanımlaması yapıyor zaten o cihaz dışında girmek için çeşitli sorular vs. soruyorlar. Size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı