Mobil cihazdan League of Legends maçı nasıl izlenir?

Arkadaşlar, hani League of Legends clienti üzerinden maç geçmişimize baktığımızda maçı indirip tekrarını izliyoruz ya, aynı eylem mobilden yapılabilir mi diye soruyorum. GFN'ye kadar getirdiniz konuyu. :D .
Maç tekrarını oyundan izliyorsunuz. Telefonda oyun olmadığına göre öyle servisleri denemek zorundasınız.

Maç tekrarını oyundan izliyorsunuz. Telefonda oyun olmadığına göre öyle servisleri denemek zorundasınız.
Maç tekrarı League of Graphs gibi sitelerde de izleniyor diye biliyorum, ama daha önce hiç denemedim. Reddit'te biraz araştırdım ve maç tekrarı izlemek için bir mobil uygulama geliştirildiğini gördüm ancak proje iptal edilmişti sanırım. Beta sürecindeyken deneyen herkes memnun olmuş.
Ayrıca GFN gibi servislerde iyi bir görüntü için en az 50 Mbps internet gerekiyordu. Zaten o tür servisler arasında sadece GFN Game+ 'da Türkiye sunucusu var sanırım. Şahsen 1 maç izlemek için 40-50 dakika sıra bekleyip, sıra bitince de kötü bir görüntü kalitesi ile izlemek istemem. Evelynn pathingleri izlemek istiyorum sadece :D .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı