Mobil cihazlar için antivirüs programı önerisi

LokuMM

Decapat
Mobil cihazlar için önerebileceğiniz (güçlü) antivirüs programları var mıdır? Şu an BitDefender ve Kaspersky kullanıyorum, Norton 360'ın yorumlarına baktığımda birkaç kullanıcı virüsleri tam olarak bulamadığından bahsetmiş. BitDefender üyeliği alarak hata yapmış olabilir miyim? BitDefender'dan daha iyi antivirüs programları var mıdır? Bir dosyayı VirusTotal'de tarama yaptım, virüs uyarısı verdi ancak BitDefender ve Kaspersky'da hiçbir uyarı vermedi.

VirusTotal'de test ettiğim dosya: Link

False positive o dosya. İkisi de harika antivirüsler. Ayrıca ikiside aynı anda yüklüyse birini silin çakışırlar.

Telefonda max 1 antivirüs 1 de Malwarebytes bulunsun. Fazlası yaramaz.

False positive o dosya. İkisi de harika antivirüsler. Ayrıca ikisi de aynı anda yüklüyse birini silin çakışırlar.

Telefonda Max 1 antivirüs 1 de Malwarebytes bulunsun. Fazlası yaramaz.

Kaspersky yeterli olur.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki ya dosyanın false positive olduğunu nasıl anlayabilirim?
Ayrıca konuyu “çözüldü” olarak nasıl işaretleyebilirim? Yeniyim de

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki ya dosyanın false positive olduğunu nasıl anlayabilirim?
Ayrıca konuyu “çözüldü” olarak nasıl işaretleyebilirim? Yeniyim de

ESET Kaspersky Malwarebytes BitDefender gibi antivirüsler yerine böyle kıytırık antivirüsler bulduysa yalandır false positivedir.

ESET Kaspersky Malwarebytes BitDefender gibi antivirüsler yerine böyle kıytırık antivirüsler bulduysa yalandır false positivedir.

Yardımınız için tekrardan çok teşekkür ederim. Çok fazla sordum ama, konuyu “çözüldü” olarak nasıl işaretleyebilirim? Aklımdaki sorular cevaplarıyla karşılık bulduğu için işaretlemeliyim diye düşünüyorum.

Rapor deyin ve çözüm işaretleyin teşekkür ederim.

Hocam çözüldü dediniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…