U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #1 Videodaki arkadaş bir yazılım aracılığıyla tabletine Windows 8 yüklüyor. Bu olay gerçek midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videodaki arkadaş bir yazılım aracılığıyla tabletine Windows 8 yüklüyor. Bu olay gerçek midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 16 Kasım 2020 #2 X86 işlemciye sahipse mümkün. Bkz: ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Kasım 2020 #3 Telefona bilgisayar kurulduğunu bizim mahallede duymuştum. Ama çok saçma hiç deneme telefonun gg olabilir
Telefona bilgisayar kurulduğunu bizim mahallede duymuştum. Ama çok saçma hiç deneme telefonun gg olabilir
Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 16 Kasım 2020 #4 Evet olabilir çünkü aslında zamanında Microsoft Windows 8'i telefonlar için yapacaktı.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #5 Ali Pınar dedi: X86 işlemciye sahipse mümkün. Bkz: ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Arkadaş o yöntemi kullanmıyor efendim. Ayrıca tableti sanırım x86 bir işlemciye sahip değil.
Ali Pınar dedi: X86 işlemciye sahipse mümkün. Bkz: ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Arkadaş o yöntemi kullanmıyor efendim. Ayrıca tableti sanırım x86 bir işlemciye sahip değil.
TryDream Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 319 Çözümler 4 16 Kasım 2020 #6 Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #7 TryDream dedi: Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: X86 işlemciye sahipse mümkün. Bkz: ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu bir izleseniz...
TryDream dedi: Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: X86 işlemciye sahipse mümkün. Bkz: ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu bir izleseniz...
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Kasım 2020 #8 TryDream dedi: Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kasıyor deymez.
TryDream dedi: Asus Zenfone 2 telefonu İntel Atom işlemciye sahipti,Technopat ekibi bu telefona Windows 10 kurmuştu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kasıyor deymez.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Kasım 2020 #9 @User not found Bu tür dandik Çin'li programları deneme bile. Kendim x86_64 Atom işlemciye sahip tablette denedim, gıdım işe yaramadı. Technopat'ın W10 videosu tek işe yarayan sanırım.
@User not found Bu tür dandik Çin'li programları deneme bile. Kendim x86_64 Atom işlemciye sahip tablette denedim, gıdım işe yaramadı. Technopat'ın W10 videosu tek işe yarayan sanırım.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 16 Kasım 2020 #10 XP kurulduğunu biliyorum da, bu biraz abartı geldi.