Çözüldü Mobil Dead Cells açar açmaz çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

228522

Kilopat
Makaleler
4
Realme GT 2 cihazımda Dead Cells oynuyordum. Oyunda banka isimli bir bölge açıldı, merak edip girdim. Oraya girdiğim an oyun çöktü ve tam çöktüğü an kayıt aldı. Oyunu ne zaman açsam o kayıttan başlatıyor ve tekrar çöküyor. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Dosyalarla falan oynama şansım var mı?

Realme GT 2 cihazımda Dead Cells oynuyordum. Oyunda banka isimli bir bölge açıldı, merak edip girdim. Oraya girdiğim an oyun çöktü ve tam çöktüğü an kayıt aldı. Oyunu ne zaman açsam o kayıttan başlatıyor ve tekrar çöküyor. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Dosyalarla falan oynama şansım var mı?
Aklima oyunu bastan indirmenin disinda bir cozum gelmiyor.

Yani oyunu banka haritası yerine başka bir haritada başlatacak şekilde yapmaktan bahsediyorum. Teşekkürler.

Siz 0'dan hata almadınız bankaya girdiğiniz icin oyun çöktü anladığım kadarıyla. Bu durumda oyunun save dosyalarını silip giriş yapabilirsiniz.

Ya da ayarlardan verileri sil derseniz yine hatasız girersiniz.

Siz 0'dan hata almadınız bankaya girdiğiniz icin oyun çöktü anladığım kadarıyla. Bu durumda oyunun save dosyalarını silip giriş yapabilirsiniz.

Ya da ayarlardan verileri sil derseniz yine hatasız girersiniz.
Oyunu sil yükle yaptığım halde aynı sorun devam ediyordu, ben de oyunu satın aldım. APK olarak oynuyordum, satın alıp indirdikten sonra sorunum çözüldü. Kaldığım yere geri geldim ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı