esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Kasım 2022 #1 En hızlı bilgi veren. Deprem olduğunda bildirim gelen, Android için deprem uygulaması var mı? Şu an "ıaproject" tarafından yapılan "deprem bilgi sistemi" uygulaması kullanıyorum. Geç geliyor bildirimler. ( Sürprizbozan Deprem Bilgi Sistemi(Bildirim) - Google Play'de Uygulamalar Deprem Uygulaması, size anında deprem bildirimleri sunar. play.google.com )
En hızlı bilgi veren. Deprem olduğunda bildirim gelen, Android için deprem uygulaması var mı? Şu an "ıaproject" tarafından yapılan "deprem bilgi sistemi" uygulaması kullanıyorum. Geç geliyor bildirimler. ( Sürprizbozan Deprem Bilgi Sistemi(Bildirim) - Google Play'de Uygulamalar Deprem Uygulaması, size anında deprem bildirimleri sunar. play.google.com )
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2022 #2 Ben bu uygulamayı kullanıyorum işimi görüyor.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Kasım 2022 #3 GremoryRias dedi: Ben bu uygulamayı kullanıyorum işimi görüyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları 2 saat sonra bildirim geldi gibi yorumlar yazmış. Yinede indirecğeim sağ olun.
GremoryRias dedi: Ben bu uygulamayı kullanıyorum işimi görüyor. Genişletmek için tıkla... Bazıları 2 saat sonra bildirim geldi gibi yorumlar yazmış. Yinede indirecğeim sağ olun.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2022 #4 esyal21 dedi: Bazıları 2 saat sonra bildirim geldi gibi yorumlar yazmış. Yinede indirecğeim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sisteme düşünce anında bildirim geliyor. Sisteme düşmesi en fazla 10 dakikayı buluyor. Ama ortalama olarak 2 dakika içinde sisteme düşer.
esyal21 dedi: Bazıları 2 saat sonra bildirim geldi gibi yorumlar yazmış. Yinede indirecğeim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sisteme düşünce anında bildirim geliyor. Sisteme düşmesi en fazla 10 dakikayı buluyor. Ama ortalama olarak 2 dakika içinde sisteme düşer.