Telefonumdan mobil erişim noktası açıyorum.
Bilgisayardan bağlanıyorum fakat YouTube harici hiçbir siteye giremiyorum bilgisayardan ssl_eror veriyor siteler bu site güvenli bağlantı sağlamıyor diyor daha önce böyle bir sorun yoktu. Telefondan sorunsuz şekilde tüm sitelere giriş yapıyorum veya başka bir telefonu bağladığımda. Bu sorun sadece bilgisayarda oluyor.
Merhabalar, karşılaştığınız hatanın bazı sebepleri var. Bunlar sertifikası dolmuş, sertifikası güvenilir değil, ad uyuşmazlığı, sunucu sorunları ve kullanıcı sorunlarıdır. Sizin sorununuz kullanıcı diye tahmin ediyorum.
1:Yanlış Tarih ve Saat
2:Tarayıcı Önbelleği ve Çerezler
3:Antivirüs ve Güvenlik Yazılımları
4:Eski Tarayıcı Sürümleri
5:Ağ Sorunları
6:VPN ve Proxy
Merhaba, karşılaştığınız hatanın bazı sebepleri var. Bunlar sertifikası dolmuş, sertifikası güvenilir değil, ad uyuşmazlığı, sunucu sorunları ve kullanıcı sorunlarıdır. Sizin sorununuz kullanıcı diye tahmin ediyorum.
1: Yanlış Tarih ve Saat
2: Tarayıcı Önbelleği ve Çerezler
3: Antivirüs ve Güvenlik Yazılımları
4: Eski Tarayıcı Sürümleri
5: Ağ Sorunları
6: VPN ve Proxy
Hocam normal evin Wi-Fi ına bağlanınca sorunsuz siteler vs
Sadece mobil erişim noktasından bağlanınca bu sorun oluyor.
Tarih ve saat doğru, tarayıcılar güncel iki farklı tarayıcı denedim.
Ne yapabilirim bunu çözmek için bir öneriniz var mı?
Hocam normal evin Wi-Fi ına bağlanınca sorunsuz siteler vs
Sadece mobil erişim noktasından bağlanınca bu sorun oluyor.
Tarih ve saat doğru, tarayıcılar güncel iki farklı tarayıcı denedim.
Ne yapabilirim bunu çözmek için bir öneriniz var mı?
Diğer seçenekleri dene. Tarayıcının önbellek ve çerezlerini temizle, antivirüs ve güvenlik yazılımlarını sadece denemek için deaktif et, VPN veya Proxy varsa kapat.
Diğer seçenekleri dene. Tarayıcının önbellek ve çerezlerini temizle, antivirüs ve güvenlik yazılımlarını sadece denemek için deaktif et, VPN veya Proxy varsa kapat.
Teşekkür ederim hocam çözdüm sonunda
GoodbyeDPI'dan dolayı oluyormuş arkada hizmet olarak çalıştığından fark etmemiştim.
Vodafone bunu engelliyor galiba ondan bu sorun ortaya çıkıyor.