Eğer dosya indirme yapmadıysanız bulaşmaz. Yani dosya indirme dediğim de rastgele adı sanı duyulmamış, bilmediğiniz yere girip de indirme yaptıysanız bulaşma ihtimali var. Ama tek bağlandıysanız hiç bir şey yapmadıysanız bulaşmaz da izlenmezsiniz de.Merhaba, bugün McDonald's'ta internetim olmadığı için arkadaşımın internetine bağlanmak zorunda kaldım. Arkadaşımın da bilgisayarlarla arası iyi mobil bu veri paylaşımından telefonuma virüs bulaşmış mıdır? Yani kameradan beni izleyen falan.
Bağlandıktan sonra McDonalds'ın uygulamasına girdim sadece ondan bir şey olur muEğer dosya indirme yapmadıysanız bulaşmaz. Yani dosya indirme dediğim de rastgele adı sanı duyulmamış, bilmediğiniz yere girip de indirme yaptıysanız bulaşma ihtimali var. Ama tek bağlandıysanız hiç bir şey yapmadıysanız bulaşmaz da izlenmezsiniz de.
Ve virüsten kasıt arkadaşımın bana virüs atıp beni izlemesi böyle bir durum olur muEğer dosya indirme yapmadıysanız bulaşmaz. Yani dosya indirme dediğim de rastgele adı sanı duyulmamış, bilmediğiniz yere girip de indirme yaptıysanız bulaşma ihtimali var. Ama tek bağlandıysanız hiç bir şey yapmadıysanız bulaşmaz da izlenmezsiniz de.
Bu kadar güvenmediğiniz bir insanla paylaşmanızı pek tavsiye etmem.Bağlandıktan sonra McDonalds'ın uygulamasına girdim sadece ondan bir şey olur mu
Ve virüsten kasıt arkadaşımın bana virüs atıp beni izlemesi böyle bir durum olur mu
Güvenmediğim bir insan değil interneti o paylaştı mecbur kaldım hiçbir şey inmedi sadece uygulamaya girdimBu kadar güvenmediğiniz bir insanla paylaşmanızı pek tavsiye etmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.