forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #11 Hocam Standoff 2 oynayın derim. C-ops artık hile ve bug yapan oyuncularla dolu.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #12 forzamontial dedi: Hocam Standoff 2 oynayın derim. C-ops artık hile ve bug yapan oyuncularla dolu. Genişletmek için tıkla... Hocam Standoff 2'nin kontrolleri çok zor değil mi?
forzamontial dedi: Hocam Standoff 2 oynayın derim. C-ops artık hile ve bug yapan oyuncularla dolu. Genişletmek için tıkla... Hocam Standoff 2'nin kontrolleri çok zor değil mi?
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #13 hergeceaglıyorum dedi: Hocam Standoff 2'nin kontrolleri çok zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu bıraktım ama önceden oynarken zor gelmiyordu. Hassasiyet ayarları 3 en iyisi.
hergeceaglıyorum dedi: Hocam Standoff 2'nin kontrolleri çok zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu bıraktım ama önceden oynarken zor gelmiyordu. Hassasiyet ayarları 3 en iyisi.