hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Selamlar Netflix üyeliği alınca indireyim bari dedim ve her zaman yakındığım sorun burada da vardı. IPad'den oynuyorum Türkçe yama nasıl yapabilirim? Allah için yardımcı olun oyunun tadını çıkaramıyorum İngilizce falan olunca.
Selamlar Netflix üyeliği alınca indireyim bari dedim ve her zaman yakındığım sorun burada da vardı. IPad'den oynuyorum Türkçe yama nasıl yapabilirim? Allah için yardımcı olun oyunun tadını çıkaramıyorum İngilizce falan olunca.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 26 Haziran 2024 #2 Üzgünüm ne yazık ki mobilde yama yapma şansınız yok. Belki oyunun dosyalarından yapabilirsin.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Üzgünüm ne yazık ki mobilde yama yapma şansınız yok. Belki oyunun dosyalarından yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam ?
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Üzgünüm ne yazık ki mobilde yama yapma şansınız yok. Belki oyunun dosyalarından yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam ?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 26 Haziran 2024 #4 hebevnejs dedi: Nasıl yapabilirim hocam ? Genişletmek için tıkla... Bunu belki dosyalar da vardır oyun klasöründe falan ama bilmiyorum.
hebevnejs dedi: Nasıl yapabilirim hocam ? Genişletmek için tıkla... Bunu belki dosyalar da vardır oyun klasöründe falan ama bilmiyorum.