Mobil Hat Önerisi

30 yaşındayım sanırım bu kampanyalardan yararlanamıyorum ama yine de teşekkür ederim.
Herhangi bir tanıdığın tcsi yeterli sms gönderirken tc ile kayıt oluyorsun öyle de olur. Pakete kendi adınla geçiyosun kampanyaya katılıma onun adıyla yapıyosun ben hep öyle yaparım.

Herhangi bir tanıdığın T.C.'si yeterli SMS gönderirken T.C. ile kayıt oluyorsun öyle de olur. Pakete kendi adınla geçiyosun kampanyaya katılıma onun adıyla yapıyorsun ben hep öyle yaparım.

Çok teşekkür ederim detaylarını inceleyeceğim.

Turkcellde iseniz uygulamada paketlere bakın uygun oluyor.

Türk Telekom'a geçiş:

Güçlü plus tarifesi çok uygundu, ancak süresi bitti diye biliyorum arayıp sorabilirsiniz. Süresi bittiyse yukarıdaki ss'e bakın, en uygunlardan biri muhtemelen attığım.

Hepsi dolandirici zaten en ucuzu hangisiyse onu al, hepsinin cekimi berbat ve pahali. Ortada rekabet yok, grup sekilde dolandiricilik var.

En ucuzu BİMCELL, cekimi idare eder. Hepsi ayni zaten.

Türk Telekom kullanıyorum. Çoğu zaman çekmediği yer oluyor. Keşke biraz daha para verip adam gibi çeken bir hattım olsun diyorum.

Herkesin kendi tercihi ancak ben daha iyi çektiği için pahalıda olsa Turkcell kullanıyorum.

Turkcell'den vodafona geçtim güzel bir faturalı pakete ama evde adamakıllı çekmiyor leş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…