Mobil için gamepad önerisi

Bütçe
2500 ₺

rip2myxuth

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Mobilde oyun oynamak için kontrolcü arıyorum. Yalnızca telefonu konsola çeviren türden konsollar mı daha iyi olur yoksa EOS Pro gibi farklı platform seçenekleri olan bir ürün mü? Başka bir öneriniz varsa ona da açığım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Mobilde oyun oynamak için kontrolcü arıyorum. Yalnızca telefonu konsola çeviren türden konsollar mı daha iyi olur yoksa EOS Pro gibi farklı platform seçenekleri olan bir ürün mü? Başka bir öneriniz varsa ona da açığım, teşekkürler.
Pcde de kullanacaksanız klasik mutliplatform gamepadler daha çok işinize yarayacaktır ama sadece mobil derseniz bahsettiğiniz telefonu konsola çeviren yani teleskopik kontrolcüler daha iyi olacaktır.

Kishi V2 kullanıyorum 2-3 haftadayim memnunum, alternatif markalarda var ama onlarin sistemi nasıl bilmiyorum.
Razer'in App i var, bazi oyunlarda otomatik keybind olmus oluyor, bazi oyunlarda olmuyor, olmayanlarda Razer'in App ile keybind yapabiliyorsun.
Ben bu yeni pes i oynuyorum, bir de PSP emulator oyunlarini oynuyorum. Yeni pes de mesela otomatik keybind yok, kendim atadim. PSP emulatorunde otomatik atanmisti keybindler.

Kishi'ni bazi versiyonlari PC de de calisiyor diyorlar, bilgim yok blututlu sanirim onlar. Yenisi cikacak, o PC de calisiyor ama.

Eger internetin de iyi ise, Razer'in Steam Link gibi bir uygulamasi var, onunla da PC de oyun calistirip mobilde oynayabiliyorsun. Benim internetim yetersizdi cok dona dona gidiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı