A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 4 Haziran 2021 #11 Revivmeooi dedi: VIA tarayıcı. Tıkladığım an açılıyor karanlık modu ve özellikleri çok iyi istediğin gibi kişiselleştirme imkanın var. Kendisi 500kb boyutunda fakat aşırı rahat ve stabil. Genişletmek için tıkla... Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunuz?
Revivmeooi dedi: VIA tarayıcı. Tıkladığım an açılıyor karanlık modu ve özellikleri çok iyi istediğin gibi kişiselleştirme imkanın var. Kendisi 500kb boyutunda fakat aşırı rahat ve stabil. Genişletmek için tıkla... Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunuz?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 4 Haziran 2021 #12 asliara dedi: Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben onun için Vanced kullanıyorum.
asliara dedi: Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben onun için Vanced kullanıyorum.