T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 RAM 4 gb Mobil için 2 kişi oynanabilecek basit bir oyun arıyorum. Minecraft, PUBG, Roblox gibi oyunları söylemeyin çünkü onlardan sıkıldım telefonumda 4 GB RAM var islemcim hisilicon Kirin 710F.
Mobil için 2 kişi oynanabilecek basit bir oyun arıyorum. Minecraft, PUBG, Roblox gibi oyunları söylemeyin çünkü onlardan sıkıldım telefonumda 4 GB RAM var islemcim hisilicon Kirin 710F.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #2 Age of empires mobile daha yeni geldi şu an erken erişimde. Eğer multiplayer açıksa oynanabilir.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 12 Nisan 2024 #3 Bus Simulator Ultimate Kafa Topu 2 Score Match.
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 12 Nisan 2024 #4 GTA San Andreas SA-MP modu. Play store'da ücretsiz olması lazım. Benim 4 GB RAM Samsung A13 telefonda rahat oynatıyor.
GTA San Andreas SA-MP modu. Play store'da ücretsiz olması lazım. Benim 4 GB RAM Samsung A13 telefonda rahat oynatıyor.
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 Linkini atarmısın Kol Böreği dedi: GTA San Andreas SA-MP modu. Play store'da ücretsiz olması lazım. Benim 4 GB RAM Samsung A13 telefonda rahat oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Linkini atarmisin ben bulamadim
Linkini atarmısın Kol Böreği dedi: GTA San Andreas SA-MP modu. Play store'da ücretsiz olması lazım. Benim 4 GB RAM Samsung A13 telefonda rahat oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Linkini atarmisin ben bulamadim
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 12 Nisan 2024 #6 TeknolojiDoktoruuu dedi: Linkini atarmısın Linkini atarmisin ben bulamadim Genişletmek için tıkla... Kusura bakma şuan müsait olabildim. SA-MP Launcher - Apps on Google Play Seni bir siteye atarsa attığı siteden apk olarak yükle. Virüs girer diye de korkma bilinen bir uygulama zaten sorun olmaz.
TeknolojiDoktoruuu dedi: Linkini atarmısın Linkini atarmisin ben bulamadim Genişletmek için tıkla... Kusura bakma şuan müsait olabildim. SA-MP Launcher - Apps on Google Play Seni bir siteye atarsa attığı siteden apk olarak yükle. Virüs girer diye de korkma bilinen bir uygulama zaten sorun olmaz.