Mobil Intel İ2 Duo P7450 Centrino Ekran Kartı Önerisi

Musa Baran Toka

Centipat
Yer
Miami / USA
Daha fazla  
Mobil P7450 işlemcimin ekran kartı yandı.
Önerebileceğiniz makul çapta ekran kartı önerisi var mı?
Lenovo G550 Intel Centrino P7450
NVIDIA 210M ekran kartım yandı.
İşlemcimin kaldırabileceği ekran kartı önerisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin aslı şöyle Laptop ısınır. Pc ciye gideriz. Ekran kartının yandığını söyler. 300 500 tl ücreti olabilir duruma göre bakarız der. Pc çi babamın arkadaşı olduğu için sıkıntı yok. E bende dedim 500 buna verceme kasa yî da satıp yeni laptop alırım. Sizce yeni laptop mu alalım 3000 tl lik yoksa laptopumu tamir mi eddireyim. Yeni laptopu da babama nasıl aldıracak bilmiyorum açıkcası. Yoksa masaüstü pc ye ekran mı alayım ?

İşin aslı şöyle Laptop ısınır. Pc ciye gideriz. Ekran kartının yandığını söyler. 300 500 tl ücreti olabilir duruma göre bakarız der. Pc çi babamın arkadaşı olduğu için sıkıntı yok. E bende dedim 500 buna verceme kasa yî da satıp yeni laptop alırım. Sizce yeni laptop mu alalım 3000 tl lik yoksa laptopumu tamir mi eddireyim. Yeni laptopu da babama nasıl aldıracak bilmiyorum açıkcası. Yoksa masaüstü pc ye ekran mı alayım ?
Ekran kartını temir ettirmek daha iyi olur o halde.

Şimdi haber geldi laptopcu ekran kartı nın ısısının yüzünden bazı yerleri bozulduğunu söyledi. Bilgisiyar mefta olabilirmiş
Babam haberi verdi şimdi. Laptopcu pc yi yapmaya çalışacakmış ne kadar kötü bi pc im var Sizce şimdi ne yapmalıyım

Ders çalışmak oyun oynamak hızlı bir şekilde dosya aktarımı yapmak gibi işler için kullanıcam şuan ki laptopumuda öyle kullanıyorduk ailecek. Ama o 10 yıllık emektar dı. Dediğim gibi benim bi masaüstü pc im daha var ama şimdi ona ekran aldıktan sonra yeniden 200 tl lik 100 ti lik bana masraf açarsa işde bu sefer büyük ihtimalle babam beni öldürür. Artık dedemden falan harçlık koparcaz. Babam da üstüne para koyacak kasa yi satacaz laptopun kurtarılabilir parçalarını satıcaz da ancak öyle yeni laptop alabilirim. Sizin laptop öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Veya bana ne yapcağımıda söyleyebilirsiniz.

Laptop aileniz için daha iyi olacaksa ve masaüstünü kullanmıyorsanız laptopu da masaüstünü de satın. Mevcut laptonuzdan daha iyi laptop almak için paranız hazır olmuş olur. Laptop önerisi için de bunu önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı