Mobil İnternet Hız Karşılaştırması

mehmetalca35

Hectopat
Yer
Buca, İzmir, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bir hattım var babamın üzerine olduğu için gençturkcell kullanamıyorum ve üstüme almayı düşünüyorum. Şimdiki paketim 1 Gb İnternet 500 dk her yöne 1000 SMS her yöne 30 tl. Ama biraz pahalı geliyor açıkçası Turkcellin internet hızını çok seviyorum. Vodafone ile hız karşılaştıran var mı? Avea ile karşılaştırdık arkadaş ile Avea 4-5 Mbps çekerken turkcell 11'e kadar çıkıyor. Ama vodafone'u bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi.

Üstüne alma yeni hat al bence zaten neredeyse aynı ücreti ödüyorsun, sadece aradaki isim taşıma angaryasından kurtulmuş oluyorsun. Bence Turkcell den şaşma fiyatı ne kadar da pahalı olsa da diğer operatörlere göre hızı daha hızlı :)

Üstüne alma yeni hat al bence zaten neredeyse aynı ücreti ödüyorsun, sadece aradaki isim taşıma angaryasından kurtulmuş oluyorsun. Bence Turkcell den şaşma fiyatı ne kadar da pahalı olsa da diğer operatörlere göre hızı daha hızlı :)
Ne kadar ücret ödeniyor? Ne kadar fark var arasında?

Avea ben 15 mbit civarı hız alıyorum. Birisi hzı testi yapıp internete yüklemiş 13-14 arası hız almış. Video Linki :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yazın denemek amaçlı Turkcell'e geçmiştim. Şehir merkezinde şebeke yok 3g hiç yok edge'de 1 diş.Hız 0,033 Mbit idi. Avea mükemmel hız ve mükemmel fiyat sunuyor.

AVEA
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

TURKCELL

AVEA

TURKCELL

Öncelikle @Silinen üye kardeşim şunu bil mobil hız cihazdan cihaza değişir cihazın donanıma bağlıdır..
Sen utanmadan birde gelmişsin 700 Tllik T50 ile 1600 Tllik iPhone mobil hız karşılaştırması yapmışsın birazdan sana İstanbul'dan Silivri'den iPhone 5[Avea] ve G3[Turkcell] mobil hız karşılaştırma sonuçlarını atacağım ve bu konuya da sonuç sağlayacağım.

Öncelikle @berat5377 kardeşim şunu bil mobil hız cihazdan cihaza değişir cihazın donanıma bağlıdır..
Sen utanmadan birde gelmişsin 700 Tllik T50 ile 1600 Tllik iPhone mobil hız karşılaştırması yapmışsın birazdan sana İstanbul'dan Silivri'den iPhone 5[Avea] ve G3[Turkcell] mobil hız karşılaştırma sonuçlarını atacağım ve bu konuya da sonuç sağlayacağım.
Lumia 1320 kullanıyorum. Turkcell 3g ile 10 megabit aldığımı biliyorum ekran görüntüsü var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı