svsbyfndsi Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 82 14 Ocak 2021 #1 Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Dosya Ekleri IMG_20210114_211254.jpg 37,8 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Kullandığınız internet kaç MBPS biliyor musunuz ?
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 14 Ocak 2021 #3 svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Vodafone ise normal. Arada kafası esince güzel internet veriyor. Ama uploadı her zaman 5 ve üstünde.
svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Vodafone ise normal. Arada kafası esince güzel internet veriyor. Ama uploadı her zaman 5 ve üstünde.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 3G'de dener misiniz? Ülkemizde sabit internetlerin rezil durumu yanında mobil internetlerde rezil durumda maddi durumunuza bağlı olarak en yüksek hızı Turkcell veriyor.
svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 3G'de dener misiniz? Ülkemizde sabit internetlerin rezil durumu yanında mobil internetlerde rezil durumda maddi durumunuza bağlı olarak en yüksek hızı Turkcell veriyor.
Mustafa Haytan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #5 Turkcell'e geç 40 Mbit hayırlı olsun. Turkcell'i sevmeyenlerin tek bahanesi fatura.
M Makbayuz Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 43 14 Ocak 2021 #6 svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın hocam aynı problem bende de vardı. Aradım 1 günde düzelttiler.
svsbyfndsi dedi: Merhaba, Full çekmesine rağmen görseldeki kadar hız veren bir 4.5G hizmetine sahibim. Çözüm nedir? Farklı bir hatta geçmemi önerir misiniz? Hangi hatta geçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın hocam aynı problem bende de vardı. Aradım 1 günde düzelttiler.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #7 Mustafa Haytan dedi: Turkcell'e geç 40 Mbit hayırlı olsun. Turkcell'i sevmeyenlerin tek bahanesi fatura. Genişletmek için tıkla... Turkcell ile 140 download 30 upload'ı gördüm.
Mustafa Haytan dedi: Turkcell'e geç 40 Mbit hayırlı olsun. Turkcell'i sevmeyenlerin tek bahanesi fatura. Genişletmek için tıkla... Turkcell ile 140 download 30 upload'ı gördüm.
Mustafa Haytan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #8 iloveichigo dedi: Turkcell ile 140 download 30 Upload'ı gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu kadarını beklemiyordum. Ben 52 Mbit download aldım fakat konuma göre değiştiği için 40 Mbit yazdım. Genelde 40 Mbit'in altına düşmez.
iloveichigo dedi: Turkcell ile 140 download 30 Upload'ı gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu kadarını beklemiyordum. Ben 52 Mbit download aldım fakat konuma göre değiştiği için 40 Mbit yazdım. Genelde 40 Mbit'in altına düşmez.
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #9 iloveichigo dedi: Turkcell ile 140 download 30 Upload'ı gördüm. Genişletmek için tıkla... :/ benimki 20 dowloand 5 upload gördüm.
iloveichigo dedi: Turkcell ile 140 download 30 Upload'ı gördüm. Genişletmek için tıkla... :/ benimki 20 dowloand 5 upload gördüm.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #10 Mustafa Haytan dedi: Bu kadarını beklemiyordum. Ben 52 Mbit download aldım fakat konuma göre değiştiği için 40 Mbit yazdım. Genelde 40 Mbit'in altına düşmez. Genişletmek için tıkla... SpiderMan64 dedi: :/ benimki 20 dowloand 5 upload gördüm. Genişletmek için tıkla... Sonuçlardan biri.
Mustafa Haytan dedi: Bu kadarını beklemiyordum. Ben 52 Mbit download aldım fakat konuma göre değiştiği için 40 Mbit yazdım. Genelde 40 Mbit'in altına düşmez. Genişletmek için tıkla... SpiderMan64 dedi: :/ benimki 20 dowloand 5 upload gördüm. Genişletmek için tıkla... Sonuçlardan biri.