Mobil internet ile Steam'a giremiyorum

NousrAX

Kilopat
Merhabalar. Uzatmadan konuya gireceğim. Ben şu anlık internetim olmadığı için mobil veri ile bağlanıyorum. Her siteye girebiliyorum ancak Steam'e giremiyorum. Tarayıcıdan açarken sayfa yüklenmiyor. Uygulamadan açınca bildirimleri kütüphaneyi ve arkadaşlarım ne oynuyor görebiliyorum. Ama mağaza topluluk sayfaları açılmıyor ve 101 hatası veriyor. Oyun içinde iken mesela CS:GO'da oyunu acıyorum, rekabetçi aratıyorum 7 saniye sonra hata veriyor. Çözümünü bilen varsa söylesin.

DNS falan değiştirmeyi denedim ama çözmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı sıkıntı internet sağlayıcısında genelde mobil veri güvenli internet açık olarak geliyor bu yüzden çeşitli sitelere girmiyor steam dahil.Ben turktelekom kullanıyodum güvenli interneti kapatmak için 2500 e GUVENLI IPTAL yazdım sorunum düzeldi.

Aynı sorun bende de vardı sıkıntı internet sağlayıcısında genelde mobil veri güvenli internet açık olarak geliyor bu yüzden çeşitli sitelere girmiyor Steam dahil. Ben Türk Telekom kullanıyordum güvenli interneti kapatmak için 2500'e guvenlı ıptal yazdım sorunum düzeldi.

Kanka sana çok teşekkür ederim kaç aydır uğraşıyordum bu mesajı atmak için siteye kayıt oldum.

Aynı sorun bende de vardı sıkıntı internet sağlayıcısında genelde mobil veri güvenli internet açık olarak geliyor bu yüzden çeşitli sitelere girmiyor Steam dahil. Ben Türk Telekom kullanıyordum güvenli interneti kapatmak için 2500'e guvenlı ıptal yazdım sorunum düzeldi.

Şakasız 2 yıldır çözmeye çalışıyordum çözüldü çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı