Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar mobil veri üzerinde uygulama indiremiyorum ne yapmam lazım telefonum zf6. Şinasi dedi: Arkadaşlar mobil veri üzerinde uygulama indiremiyorum ne yapmam lazım telefonum zf6. Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar mobil veri üzerinde uygulama indiremiyorum ne yapmam lazım telefonum zf6. Şinasi dedi: Arkadaşlar mobil veri üzerinde uygulama indiremiyorum ne yapmam lazım telefonum zf6. Genişletmek için tıkla...
Karahan_ Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #2 İnternet paket iniz le alakalı olabilir. Mağaza üzerinden mobil veri ile uygulama indirmeyi kapatmış olabilirsiniz. Zenfone6 cihazınıza reset atmayı veya güncellemeyi deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.
İnternet paket iniz le alakalı olabilir. Mağaza üzerinden mobil veri ile uygulama indirmeyi kapatmış olabilirsiniz. Zenfone6 cihazınıza reset atmayı veya güncellemeyi deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.