Çözüldü Mobil İnternet Paylaşmak Ücretli Mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
İstanbul
2019 yılına girerken çeşitli yerlerde gördüğüm hadise. İlla ki siz de görmüşsünüzdür. Şu an durumun aslı nedir? Turkcell hat kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarıma paketimi paylaştığımda paket dışında ekstra bir ücret ödemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa bunu iptal etmenin bir yolu var mı?

Bende Turkcelliyim, faturalıyım; İnternet paylaşıma açınca mesaj geliyor ama herhangi ek bir ücret ödemedim şuana kadar.

Merhabalar hatırladığım kadarıyla vodafone ve türktelekomdan ücretsiz türkcell de hızlı giriş ile kullanırsanız ücretsiz diğer türlü 9 tl gibi bir ücreti var diye okumuştum

Dizüstümle interneti paylaştığımda Hotspot paketlerini içeren bir mesaj geliyor, en düşüğü 19 liraya 2GB. Tabi bu paketler isteğe bağlı satın alınıyor yoksa kendi internet paketinizi kullanabiliyorsunuz. Hızlı girişi de kullanmadım, faturama yansıyan ek ücret de olmadı.

Bildiğim kadarıyla almıyor iki taraf ne kadar internet harcadığınıza bağlı. Paket aşılma
ması şartıyla almıyor diye biliyorum.
Paket aşılınca zaten ek ücret alması gerekiyor sorum o değil.
Bende Turkcelliyim, faturalıyım; İnternet paylaşıma açınca mesaj geliyor ama herhangi ek bir ücret ödemedim şuana kadar.
Mesajda ne diyor?
Merhabalar hatırladığım kadarıyla Vodafone ve Türk Telekomdan ücretsiz Turkcell de hızlı giriş ile kullanırsanız ücretsiz diğer türlü 9 lira gibi bir ücreti var diye okumuştum.
Hızlı giriş nedir? Ben telefonumun ayarlar kısmından bir şey açmak istiyorum.

Turcelli değilim ama Turcell uygulaması ile paylaşım yapılıyor onla paylaşım yapınca ücret kesilmiyor diye biliyorum.

Paket aşılınca zaten ek ücret alması gerekiyor sorum o değil.

Mesajda ne diyor?

Hızlı giriş nedir? Ben telefonumun ayarlar kısmından bir şey açmak istiyorum.
Türkcellin mobil uygulamasından yapınca para almıyor diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok araştırarak bulabilirsiniz.

Türkcellin mobil uygulamasından yapınca para almıyor diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok araştırarak bulabilirsiniz.
Araştırdım bulamadım ki size soruyorum değil mi? Bu arada Turkcell mobil uygulaması dediğiniz ne bilmiyorum ama düşününce zamanında "hesabım" diye anılan geliyor akla.

Denedim. Bağlanınca sorun olmadı. 2-3 dakika sonra mesaj geldi. İnternet açtın güvenli giriş için şu linkten bi' giriş yap şeklinde. Linkteki sayfaya numarayı girince TURKCELL MENU adındaki SIM uygulamasından onay istedi. Verince kullanabildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…