T tafamus1928 Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Steam'de takas yaptıktan sonra mobil onaylama yapamıyorum. Şifremi değiştirmiştim onunla alakası var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Steam'de takas yaptıktan sonra mobil onaylama yapamıyorum. Şifremi değiştirmiştim onunla alakası var mıdır acaba?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 9 Haziran 2023 #2 Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa, onaylama işlemleri görünüyor mu yoksa direkt hata mı alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa, onaylama işlemleri görünüyor mu yoksa direkt hata mı alıyorsunuz?
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #3 reptile dedi: Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa, onaylama işlemleri görünüyor mu yoksa direkt hata mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende sadece tekrar dene yazıyor onaylama kısmında. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa, onaylama işlemleri görünüyor mu yoksa direkt hata mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende sadece tekrar dene yazıyor onaylama kısmında.