R Receps Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 30 10 Aralık 2021 #1 i5 3210M bir işlemci var. 3. nesil bir i7 mobil işlemci ile değiştirebilir miyim? Masaüstü kullanıyorum, mobil işlemci olduğu için kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
i5 3210M bir işlemci var. 3. nesil bir i7 mobil işlemci ile değiştirebilir miyim? Masaüstü kullanıyorum, mobil işlemci olduğu için kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #2 Takılabilir ama 35W a kadar güç beslemesi ve soğutması işe yarar. Sonra buradan işlemci çok ısınıyor diye konu açmaman için baştan uyarayım.
Takılabilir ama 35W a kadar güç beslemesi ve soğutması işe yarar. Sonra buradan işlemci çok ısınıyor diye konu açmaman için baştan uyarayım.
R Receps Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 30 10 Aralık 2021 #3 . Esdeath.xyz dedi: Takılabilir ama 35W a kadar güç beslemesi ve soğutması işe yarar. Sonra buradan işlemci çok ısınıyor diye konu açmaman için baştan uyarayım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Anakart HM65MCL2 diye geçiyor. Önerebileceğin bir İşlemci var mı peki?
. Esdeath.xyz dedi: Takılabilir ama 35W a kadar güç beslemesi ve soğutması işe yarar. Sonra buradan işlemci çok ısınıyor diye konu açmaman için baştan uyarayım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Anakart HM65MCL2 diye geçiyor. Önerebileceğin bir İşlemci var mı peki?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 Receps dedi: Teşekkürler. Anakart HM65MCL2 diye geçiyor. Önerebileceğin bir işlemci var mı peki? Genişletmek için tıkla... 35W değerine kadar oha 988 slotuna uygun işlemciler takılabilir. 4. nesli desteklerim hiçbir fikrim yok ama. Sen yine de araştır derim.
Receps dedi: Teşekkürler. Anakart HM65MCL2 diye geçiyor. Önerebileceğin bir işlemci var mı peki? Genişletmek için tıkla... 35W değerine kadar oha 988 slotuna uygun işlemciler takılabilir. 4. nesli desteklerim hiçbir fikrim yok ama. Sen yine de araştır derim.
R Receps Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 30 10 Aralık 2021 #5 Esdeath.xyz dedi: 35W değerine kadar oha 988 slotuna uygun işlemciler takılabilir. 4. nesli desteklerim hiçbir fikrim yok ama. Sen yine de araştır derim. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor muhtemelen 4. nesil ben bir araştırayım eyvallah
Esdeath.xyz dedi: 35W değerine kadar oha 988 slotuna uygun işlemciler takılabilir. 4. nesli desteklerim hiçbir fikrim yok ama. Sen yine de araştır derim. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor muhtemelen 4. nesil ben bir araştırayım eyvallah