Mobil Malware değişmiş

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Sabah bir girdim böyle olmuş. Uygulama güncelleme falan da yapmadım. Neden böyle yenilenmiş sizde de böyle mi?

Screenshot_20230811_093701.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
MBAM mobil bu ay başlarında güncelleme almış ve almaya devam ediyor. Bu yüzden değişiklikler olacaktır. Play'den indirdiğiniz sürece sorun olmaz merak etmeyin.

Play Store'de aratınca çıkmıyor.
Bir de çok uzun zamandır kullanıyorum. Nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ama büyük ihtimal Play Store'dir.

MBAM mobil bu ay başlarında güncelleme almış ve almaya devam ediyor. Bu yüzden değişiklikler olacaktır. Play'den indirdiğiniz sürece sorun olmaz merak etmeyin.

Ama değişince güncellemelere baktım Play Store'den orada gece 2 de güncellendi yazıyordu yani bu Play Store'den ondiğini işaret eder herhalde.

Daha yeni sürümü olduğu için, version atladı bu ay içinde ve ilk geçişi bu ayın başıydı beta sürümü. Bu yüzden yeni yeni uyumlu tellere dağıtım sağlanıyor. Play otomatik güncelleme açıksa internet açıldığında güncelleme sağlar.

Daha yeni sürümü olduğu için, version atladı bu ay içinde ve ilk geçişi bu ayın başıydı beta sürümü. Bu yüzden yeni yeni uyumlu tellere dağıtım sağlanıyor. Play otomatik güncelleme açıksa internet açıldığında güncelleme sağlar.

Play otomatik güncelleme bir tek onu güncellemiş gerisi duruyordu. Ama şimdi uygulamayı bulamıyorum play Store'de yüklü olmayan uygulamlarımda bile yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı