Alperen_51
Hectopat
Daha fazla
Malwarebytes son günlerde Play Store'da gözükmüyordu, zırvalayınca sildim. Hala da aratınca çıkmıyor, bir cinslik var bu programda.
Kaspersky'ı beğeniyorum ben, bir de Eset yüklü. Premium sahibi değilim ikisinde de. Endişe duyunca taratıyorum.Peki hangi antivirüsü kullanmalıyım.
Kaspersky'ı beğeniyorum ben, bir de ESET yüklü. Premium sahibi değilim ikisinde de. Endişe duyunca taratıyorum.
MBAM mobil bu ay başlarında güncelleme almış ve almaya devam ediyor. Bu yüzden değişiklikler olacaktır. Play'den indirdiğiniz sürece sorun olmaz merak etmeyin.
MBAM mobil bu ay başlarında güncelleme almış ve almaya devam ediyor. Bu yüzden değişiklikler olacaktır. Play'den indirdiğiniz sürece sorun olmaz merak etmeyin.
Daha yeni sürümü olduğu için, version atladı bu ay içinde ve ilk geçişi bu ayın başıydı beta sürümü. Bu yüzden yeni yeni uyumlu tellere dağıtım sağlanıyor. Play otomatik güncelleme açıksa internet açıldığında güncelleme sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.