TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #1 Selamlar. Mobil için mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Isim buldum, logoyu tasarladım. Tasarım ve kodlama için hangi uygulamalar gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
Selamlar. Mobil için mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Isim buldum, logoyu tasarladım. Tasarım ve kodlama için hangi uygulamalar gerekli?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Mayıs 2023 #2 TheSubhan dedi: Selamlar. Mobil için mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Isim buldum, logoyu tasarladım. Tasarım ve kodlama için hangi uygulamalar gerekli? Genişletmek için tıkla... Android cephesi için: Android Studio, Photoshop/Gimp (herhangi bir foto manipülasyon yazılımı), Illustrator/Inkscape (herhangi bir vektörel çizim programı), Java/Kotlin.
TheSubhan dedi: Selamlar. Mobil için mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Isim buldum, logoyu tasarladım. Tasarım ve kodlama için hangi uygulamalar gerekli? Genişletmek için tıkla... Android cephesi için: Android Studio, Photoshop/Gimp (herhangi bir foto manipülasyon yazılımı), Illustrator/Inkscape (herhangi bir vektörel çizim programı), Java/Kotlin.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.077 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Telefon için atayüzü flutter ile kolayca yapabilirsiniz ama işin server-client kısmı olacak database olacak...
Telefon için atayüzü flutter ile kolayca yapabilirsiniz ama işin server-client kısmı olacak database olacak...